Singlespeed Central
DP Singlespeed Forum
Ridder Tweewielers

Dit weekend: Bike Motion!

Dit weekend is het weer tijd voor Bike Motion!

Bijzonder dit jaar is de presentatie van de Frame Challenge, een initiatief van BlueOnBike en een aantal Nederlandse framebouwers! Als liefhebber mag je dit niet missen, hieruit ontstaan vaak de mooiste creaties en Build Off’s als deze laten bouwers vaak boven zichzelf uitstijgen, dat zagen we in 2010 tijdens de tweede European Handmade Bicycle Exhibition.

Hier streden Caspar Drent van Le Cadre Bicycles en Christoph Vacheron van julie Racing Design om de eer (hier het verslag van de show en de fantastische fietsen die dit opleverde)

Singlespeed Central is ook aanwezig, ik zal zelf op de stand van Cosmic Sports/Surly/Salsa aanwezig zijn om uitleg te geven over de modellen van Salsa en Surly. Ik zie jullie graag komend weekend in Utrecht!

Comments are closed.

Flickr Photos
Next »
Archives